Rreth TIRANA TAXI COMPANY

Lëvizim njerëzit që nga viti 1999.
Ne jemi kompania juaj lokale, e Besueshme dhe e Sigurt.

Taxi in Tirana

Jemi Tirana Taxi Company

Tirana Taxi Company ka qenë aktiv në fushën e shërbimeve të koordinimit të transportit në Shqipri që nga viti 1999. Përmes shërbimeve inovative, ajo ka arritur të ketë një prirje të vazhdueshme rritëse dhe kështu të bëhet një nga kompanitë më dinamike në rritje në Shqipri.

Me shërbime të përqendruara si për biznesin ashtu edhe për pasagjerin e përditshëm, të mirëorganizuar dhe profesional, me një fletë partnerësh të zgjedhur në standardet më të larta, Tirana taxi company siguron një transport të sigurt dhe të besueshëm nga drejtuesit profesionistë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Kultura jonë

Ekipi ynë i shoferëve profesionistë është zgjedhur për përvojën, aftësitë dhe profesionalizmin e tyre. Ata janë të përkushtuar t’ju ofrojnë një udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm, duke ofruar gjithashtu shërbim të kulturuar ndaj klientit. Nëse keni nevojë për transport për biznes, transferta në aeroport, dasma ose ndonjë event tjetër të veçantë, ne jemi të gatshëm!

Na kontaktoni: Jemi pak caste larg

sqAlbanian